Meistä

Olemme Kirsi ja Suvi, alakoulun opettajia sekä ratkaisukeskeisiä neuropsykiatrisia valmentajia. Keväällä 2021 valmistumme myös positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisen hyvinvointiopetuksen opettajiksi. 

Meitä molempia yhdistää halu kuulla ja tulla kuulluiksi. Kohtaamisen tärkeys korostuu kaikissa vuorovaikutustilanteissa. Koemme positiivisen pedagogiikan menetelmät sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen erittäin merkityksellisiksi asioiksi lasten ja nuorten  tukemisessa. Meille parasta palautetta on nähdä oppimisen iloa, onnistumisen kokemuksia sekä itsensä hyväksyvä lapsi tai nuori.

Työskentelemme molemmat tällä hetkellä alakoulussa erityisopettajina, Kirsi erityisluokanopettajana ja Suvi laaja-alaisena erityisopettajana. Työkokemusta opettajan työstä meille molemmille on kertynyt reilusti yli 15 vuoden ajan.

Kirsin perheeseen kuuluu aviomies, kaksi murrosikäistä lasta sekä havannankoirat, Nuppu ja Nyytti. Suvin perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi kaksi alakouluikäistä tytärtä sekä Onni-koira. Molempien perheiden vapaa-aika kuluu liikunnan ja ulkoilun parissa.

nnostumme uusista asioista ja olemme valmiita kulkemaan haaveitamme kohti. 

Oppiko on meille iso juttu ja toivomme, että se voisi olla sitä myös Sinulle!

Kirsi

Kirsi

Suvi

Suvi